Event & företagsevenemang

Varför inte hålla nästa företagsevent, afterwork, svensexa eller tjejkväll hos oss? Utmana dina kollegor och vänner i biljard och shuffleboard. Vi erbjuder paketpriser med spel, mat och dryck.

Evenmang

Vid intresse kan även föreläsare i form av professionella spelare hyras in. Dessa berättar då om spelens historia och taktik innan ni får träna och spela under instruktörens vägledning och pepping. Vi kan även ordna tävlingar med prisutdelning.

Mer intresserad av dryck än spel? Vi erbjuder ölprovning med tillhörande föreläsning från Skaraborgsbryggeriets Kung. Samt whiskeyprovning med vår egen barchef som guide i djungeln.

Ta kontakt med oss för att planera er kväll och få prisuppgifter. Självklart kan vi anpassa menyn vid större sällskap.

QUIZZNIGHTS

Kom till våra quizznights! Vår barchef håller i trådarna under dessa onsdagskvällar och i prispokalen ligger, utöver äran, all dryck det vinnande laget beställt in under tävlingens gång. Pågår alla onsdagkvällar kl 19 från september till maj.

REFERENSER

Calles Snickeri

Skön lokal att hänga med grabbarna. Vi körde den alternativa julfesten med christmasburger och christmasbeer och tre timmars biljard. Ville aldrig gå hem. Fick dra grabbarna därifrån. Keep up the good work!

/ Calle

Hair and Dare

Vill bara tacka för en grymt kul kväll. Jag och mina frisörkollegor började vår after work med räkmacka under er quizznight. Vi vann inte men gud vad vi skrattade! Sen körde vi lite shuffleboard vilket var lättare sagt än gjort. Men med er supertrevliga personal kände vi oss ändå som drottningar när vi gick hem.

/ Therése

Företaget

Hej. Jag vill bara säga att jag är glad att er hall finns. Tittar ofta in bara för en öl i fåtöljhörnan. Skönt att varva ner och träffa folk. Känner sig alltid så välkommen. Tack.

Per med personal på Slättens Maskin AB.